Verse column

lisa.jpg

Column alert! Lisa schrijft deze week over de  stikstofnorm die ons landt in de greep houdt en heeft eigenlijk een heel simpele oplossing bedacht:

'Om een groot vaderlands denker te citeren: elk nadeel heb z’n voordeel. Ben je net interim burgermeester van Den Haag geworden en wil je graag het nieuwe jaar halen? Makkelijk, gewoon die vreugdevuren op Scheveningen verbieden vanwege de stikstofnorm. Een uitnodiging voor de verjaardag van je tante Annie in Noord-Brabant? Shit, je bent nèt door je maandelijkse stikstofquotum heen...'

Lees de column hier!

Claudia de Breij reikt eerste exemplaar BRAINWASH uit!

We zijn zo ontzettend blij en trots! Onze grote heldin Claudia de Breij heeft het eerste exemplaar van BRAINWASH uitgereikt. In een bomvol DeLaMar theater speelden wij eerst vijf nummers van de cd met live band en daarna kwam Claudia het podium op. ‘Ik had de eer ze het eerste exemplaar te overhandigen. Dat deed ik omdat ik ze goed en leuk en moedig en grappig vind. Het album rockt techno de cabarettraditie in en dat vinnik apeshit’, aldus de Breij.

De cd BRAINWASH is vanaf nu verkrijgbaar via onze webshop

Matroesjka_pers_lowres-19.jpg

Volkskrant Interview

WIJ ZIJN COVERGIRLS! Op 12 september stonden wij met een mega groot interview in de Volkskrant. Over alles wat er het afgelopen jaar gebeurd is, hoe dit ons als duo sterker heeft gemaakt en hoe we daar vervolgens weer cabaret van hebben gemaakt. En natuurlijk ook over Kim Jong Unionrings. En alle andere gekke dingen die we verzonnen hebben. Het hele artikel is te lezen op de site van de Volkskrant.

IMG_5420 2.jpg


We zijn er weer!

Lieve mensen, we zijn weer begonnen! Na een jaar er tussenuit te zijn geweest wegens ziekte zijn we nu weer terug. YAHOOO! Zoals je ziet is er een knalverse speellijst online voor dit najaar, met maar liefst 90 optredens! We komen dus sowieso ergens bij jou in de buurt. De kaartverkoop is op veel plekken al begonnen, op sommige nog niet dus blijf onze site in de gaten houden. Daarnaast spelen we niet alleen onze première in de Kleine Komedie maar ook onze voorpremière, dus meer kans om ons op deze bijzondere plek te zien. De première was vorig jaar binnen twee dagen uitverkocht dus wees er snel bij!

We kijken er ontzettend naar uit om onze voorstelling BRAINWASH voor jullie te mogen spelen dit najaar. Zijn jullie erbij?

xxx Janneke en Lisa

DSCF4670-3.jpg

USB Kerstactie!

Kerstactie! Wij hebben het ultieme kerstcadeau voor je gevonden: de Matroesjk-USB stick, nu mét kerstig kerstboomhaakje! De USB bevat alle liedjes plus videobeelden van onze voorstelling Eeuwig Vlees. En speciaal voor de feestdagen gooien wij er nog een dikke kerstman-korting tegenaan: in plaats van €12,50 kun je deze stick tot 25 december voor maar €10,- bemachtigen, INCLUSIEF verzendkosten en een vrolijke kerstkaart. Mogen wij bij jou in de boom dit jaar? Ja? Stuur dan een mailtje naar info@matroesjkaspeelt.nl!

Eeuwig Vlees STOPT!

EEUWIG VLEES STOPT! We spelen nog maar vijf keer voordat onze debuutvoorstelling voor eeuwig door de gehaktmachine gedraaid wordt. 'Een energiek en stampend debuut' volgens NRC. 'Hun debuutvoorstelling is temperamentvol, ad rem en vernieuwend', aldus Het Parool.

Grijp nu nog snel je kans:

Vrij 9 dec Theater de Musketon - Utrecht (laatste kaarten)
Za 10 dec Alkeburcht - Roelofarendsveen
14 dec Theater de Omval - Diemen
15 dec Schouwburg Kunstmin - Dordrecht (laatste kaarten)
16 dec De Meerse - Hoofddorp LAATSTE KEER!

MATROESJKA USB STICK!

ATTENTIE ATTENTIE! Samen met onze super producer Darius Timmer zijn wij de studio ingedoken en hebben wij alle liedjes van Eeuwig Vlees opgenomen. Maar dat is nog niet alles. Aangezien wij technocabaret maken, en we natuurlijk niet van gisteren zijn, brengen we deze liedjes uit op een UNIEKE MATROESJKA USB-STICK! Wauwza! De stick bevat alle liedjes van onze debuutvootstelling 'Eeuwig Vlees' plus exclusief videomateriaal. En als je alles geripped hebt, kun je de stick natuurlijk gewoon zelf gebruiken. Dus grijp die kans om een Matroesjkapoppetje in huis te halen!

Koop de USB stick in onze webshop.

Seizoen 16/17

Hoera, de speellijst voor het nieuwe theaterseizoen is online en wel HIER! En zoals je kunt zien gaan we met maar liefst 2 voorstellingen op tour dit seizoen. In het najaar komt Eeuwig Vlees terug in de theaters. Koop snel je kaarten want op sommige plekken gaat het al heel hard! Vanaf februari 2017 is onze nieuwe voorstelling Brainwash te zien. Ook daarvoor zijn al kaartjes verkrijgbaar.

TOT IN HET THEATER!