USB Kerstactie!

Kerstactie! Wij hebben het ultieme kerstcadeau voor je gevonden: de Matroesjk-USB stick, nu mét kerstig kerstboomhaakje! De USB bevat alle liedjes plus videobeelden van onze voorstelling Eeuwig Vlees. En speciaal voor de feestdagen gooien wij er nog een dikke kerstman-korting tegenaan: in plaats van €12,50 kun je deze stick tot 25 december voor maar €10,- bemachtigen, INCLUSIEF verzendkosten en een vrolijke kerstkaart. Mogen wij bij jou in de boom dit jaar? Ja? Stuur dan een mailtje naar info@matroesjkaspeelt.nl!

Eeuwig Vlees STOPT!

EEUWIG VLEES STOPT! We spelen nog maar vijf keer voordat onze debuutvoorstelling voor eeuwig door de gehaktmachine gedraaid wordt. 'Een energiek en stampend debuut' volgens NRC. 'Hun debuutvoorstelling is temperamentvol, ad rem en vernieuwend', aldus Het Parool.

Grijp nu nog snel je kans:

Vrij 9 dec Theater de Musketon - Utrecht (laatste kaarten)
Za 10 dec Alkeburcht - Roelofarendsveen
14 dec Theater de Omval - Diemen
15 dec Schouwburg Kunstmin - Dordrecht (laatste kaarten)
16 dec De Meerse - Hoofddorp LAATSTE KEER!

MATROESJKA USB STICK!

ATTENTIE ATTENTIE! Samen met onze super producer Darius Timmer zijn wij de studio ingedoken en hebben wij alle liedjes van Eeuwig Vlees opgenomen. Maar dat is nog niet alles. Aangezien wij technocabaret maken, en we natuurlijk niet van gisteren zijn, brengen we deze liedjes uit op een UNIEKE MATROESJKA USB-STICK! Wauwza! De stick bevat alle liedjes van onze debuutvootstelling 'Eeuwig Vlees' plus exclusief videomateriaal. En als je alles geripped hebt, kun je de stick natuurlijk gewoon zelf gebruiken. Dus grijp die kans om een Matroesjkapoppetje in huis te halen!

Koop de USB stick in onze webshop.

Seizoen 16/17

Hoera, de speellijst voor het nieuwe theaterseizoen is online en wel HIER! En zoals je kunt zien gaan we met maar liefst 2 voorstellingen op tour dit seizoen. In het najaar komt Eeuwig Vlees terug in de theaters. Koop snel je kaarten want op sommige plekken gaat het al heel hard! Vanaf februari 2017 is onze nieuwe voorstelling Brainwash te zien. Ook daarvoor zijn al kaartjes verkrijgbaar.

TOT IN HET THEATER!